29. rođendan HDZ u Novom Zagrebu

Objavljeno: 26. Ožujak, 2019.

travno

Snaga zajedništva i pobjednički duh!

Večeras je uistinu bilo prelijepo na 29. rođendanu HDZ-a u 3 gradske četvrti: Novi Zagreb – zapad, Novi Zagreb – istok i Brezovica. Svečano obilježavanje svojim je dolaskom i snažnim govorom uveličao predsjednik Andrej Plenković, a u nadahnutom obraćanju prvi čovjek naše stranke u Novom Zagrebu – zapad Dražen Hrkač najavio je novu pobjedu HDZ-a – na skorašnjim europskim izborima!

Predsjednik naše stranke i naše Vlade Andrej Plenković posvetio je znatni dio svog govora kapitalnim HDZ-ovim projektima koji se bespovratnim europskim sredstvima realiziraju ili su pred realizacijom upravo u našoj gradskoj četvrti – rekonstrukciji Rotora Remetinec i izgradnji Nacionalne dječje bolnice u Blatu! Prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić izdvojio je još dva naša važna projekta u Novom Zagrebu – zapad: dječji vrtić u Svetoj Klari i sportska dvorana u Odri!

https://youtu.be/x4ESeiR2saE

»Sva četiri projekta pokrenuo je upravo HDZ. Štoviše, Rotor, vrtić u Svetoj Klari i dvorana u Odri bili su naši amandmani kojima smo u Gradskoj skupštini uvjetovali usvajanje ZG proračuna! Istodobno, bez naše Vlade i bez EU sredstava ne bi bilo ni „r“ od rekonstrukcije Rotora, kao ni “n” od Nacionalne dječje bolnice! Velika hvala i nacionalnom i gradskom vodstvu naše stranke, ovi projekti najbolji su primjer koliko se toga može uspjeti zahvaljujući „HDZ-ovoj vertikali“, sinergiji i iskrenom partnerstvu između različitih razina vlasti!« – istaknuo je, ne bez ponosa, predsjednik HDZ-a Novog Zagreba – zapad i potpredsjednik Vijeća Gradske četvrti Dražen Hrkač.

Zajedno, idemo po nove izborne pobjede i u nove razvojno-socijalne projekte!

Najnovije vijesti

uskrs

Sretan i blagoslovljen Us...

Drage Novozagrepčanke i Novozagrepčani, U...

klara00

Pobjednička atmosfera uz...

I više smo nego zadovoljni jučerašnjom 2. Tribinom...

lucko_f

Cvjetnica u Lučkom

Danas je naše predsjedništvo zajedno sa saborskim...

krsticevic0

Poziv na 2. tribinu u Sv....

Sve članove, simpatizere, kao i zainteresirane...

turopolje_f

U obilasku plavog Turopol...

Danas su predstavnici OGČ HDZ Novi Zagreb - zapad ...

travno

29. rođendan HDZ u Novom...

Snaga zajedništva i pobjednički duh! Večeras je...