Anka Jurišić Kvesić u Novom Zagrebu

Objavljeno: 08. Prosinac, 2021.

katarine

Novoizabrana predsjednica Zajednica Žena “Katarina Zrinski” Grad Zagreb dr. sc. Anka Jurišić-Kvesić sastala se s vodstvom „katarina“ iz Novog Zagreba – zapad, što je njezin prvi posjet, ne računajući matični joj HDZ Sesvete, nekom OGČ-u u cijelom Zagrebu:

»Vidim sinergiju mladosti i iskustva, vidim da među vama, novozagrebačkim „katarinama“, vladaju sjajna atmosfera i zajedništvo. Zahvaljujem na pozivu dragoj Antoniji Planinić, najmlađoj predsjednici Zajednice žena u svim zagrebačkim gradskim četvrtima, sigurna sam da ćemo odlično surađivati! Zbilja sam ugodno iznenađena. Drago mi je i to što su žene, u odnosu na neke druge, nadzastupljene u vodstvu vašeg OGČ-a. Stoga koristim priliku čestitati i potpredsjednici NZZ HDZ-a Sanji Volić Radić i tajnici Dijani Matić

Naša Antonija, inače i neumorna predsjednica HDZ Botinec, istaknula je da je ponosna na činjenicu da je upravo NZZ prvi ugostio gđu Jurišić-Kvesić netom nakon što je izabrana i najavila joj čvrstu potporu u djelovanju, iskrenu suradnju i predani angažman na dobrobit svih naših članica i naše stranke u glavnom gradu Hrvatske. Već je dogovoren uzvratni posjet prijateljskim Sesvetama!

Nakon sastanka, „katarinama“ se pridružio i „muški dio“ vodstva našeg OGČ-a: predsjednik Dražen Hrkač, potpredsjednik Marko Periša, predvodnik Mladeži HDZ u našoj gradskoj četvrti Vedran Ivanković i članovi Gradskog odbora HDZ Zagreb Andrej Rora i Ivan Marčeta.

Zahvaljujemo od srca “katarinama” na velikom doprinosu radu našeg OGČ-a! – poručili su uglas8

Najnovije vijesti

zghdz

Nikad zastupljeniji u vod...

Od srca zahvaljujemo stranačkim kolegicama i kolegama...

katarine

Anka Jurišić Kvesić u ...

Novoizabrana predsjednica Zajednica Žena "Katarina...

sv_klara21

SVETA KLARA - predsjednik...

Na Izbornoj skupštini svetoklarskog HDZ-a izabrali...

blato

BLATO - predsjednik Tomis...

Na Izbornoj skupštini TO HDZ Blato za predsjednika je...

hrasce_21

HRAŠĆE - predsjednik Ni...

Čestitamo! HDZ Hrašće na sinoćnjoj je Izbornoj...

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...