Blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2021. godinu!

Objavljeno: 25. Prosinac, 2020.

unnamed

Poštovane i drage stranačke kolegice i kolege,

pred vratima smo najradosnijih blagdana – i neka nam ovi dani ljubavi, vjere i nade vrate optimizam, unatoč epidemiji i njenim negativnim posljedicama, u bolju 2021. godinu.

Godinu 2020. pamtit ćemo po povijesnim rezultatima na parlamentarnim izborima na kojima je HDZ, nošen angažmanom vas članica i članova na terenu te nedvojbenim nacionalnim postignućima naše stranke i naše Vlade predvođene predsjednikom Andrejem Plenkovićem, nadmoćno pobijedio u gotovo svim mjesnim odborima na području Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad.

Hvala vam na tome, to je vaša pobjeda – vi ste naša snaga!

Zajedno smo ostvarili ono što se mnogima činilo nemoguće – postigli smo najbolje izborne rezultate još od ’90-ih i vremena dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja suvremene Hrvatske!

Taj nas veliki uspjeh ohrabruje, a povjerenje koje smo dobili od svojih sugrađana obvezuje da uoči lokalnih izbora u svibnju 2021. i političke borbe za Grad Zagreb bude još bolji, još snažniji, još angažiraniji, još odlučniji!

U ime Predsjedništva OGČ HDZ-a Novi Zagreb – zapad i u svoje osobno ime želim da vam nadolazeći blagdani donesu osmijeh i radost, ispunjenje osobnih želja, sreću, uspjeh i dobro zdravlje.

U svjetlu Kristova rođenja i s božićnom porukom koja nas upućuje na skromnost, zajedništvo i dobrotu, potaknimo jedni druge da prema bližnjima budemo još bolji, a prema bolesnima i napuštenima pravedniji i solidarniji.

I u ovoj tihoj noći pomolimo se za sve ubijene i nestale hrvatske branitelje, zahvaljujući kojima danas i živimo u slobodi.

Svima vama i vašim obiteljima još jednom želim blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2021. godinu!

Dražen Hrkač, spec. ing,

Predsjednik Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb-zapad

Najnovije vijesti

uskrs2020

Sretan Uskrs!

Uskrs je najveći kršćanski blagdan, blagdan...

hleskovac11

Pobjednička atmosfera uz...

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i HDZ...

gradskio1

Održana 5. sjednica Grad...

Kao ozbiljna stranka nastavljamo s ozbiljnim...

masline2

Cvjetnica u Novom Zagrebu

Hosana! Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime...

utrine

Mislav Herman i Davor Fil...

Naši Mislav Herman i Davor Filipović sa sugrađanima...

bolnica

Filipović u Novom Zagreb...

Naš kandidat za gradonačelnika Zagreba sveučilišni...