Čelništvo HDZ Novog Zagreba zapad u obilasku naselja Kajzerica

Objavljeno: 22. Travanj, 2017.

fHIC_0110_1

Preizgrađenost, nedostatak sadržaja koji bi bili na raspolaganju građanima,djelomično riješena i nedovršena prometna infrastruktura, moglo se čuti danas kroz razmišljanja ili pitanja građana koji su se našli u blizini vodstva HDZ za Novi Zagreb zapad te vijećnika u Vijeću Gradske četvrti Novi Zagreb zapad.

»Predstojeći lokalni izbori su pred nama, rezultati su podjednako važni, a želja nam je da u upravljanju Gradom Zagrebom damo svoj doprinos na posve drugi način no što je to bilo do sada. Ovo je nova generacija koja treba i mora naći svoj put utjecaja u politici na dobrobit svih građana.« – kazao je predsjednik Područnog odbora HDZ, Novi Zagreb zapad Željko Fiolić.

»Uloženo je u proteklih godina nešto više od 4,5 milijuna kuna u objekte pokrivene iz sadržaja Malih komunalnih akcija, naravno da smo tu nismo do kraja zadovoljni. No, mi financijski nismo mogli više, učinimo to u novom mandatu za kojeg očekujemo povjerenje građana«, istakao je Fiolić.

Uz Fiolića danas, 22.travnja, 2017. Bili su najbliži suradnici, Dubravko Jelić, Dražen Hrkač, Branimir Horaček, predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ u Novom Zagrebu zapad, Mirjana Hudoletnjak.

Nakon obilaska ključnih lokacija na području naselja Kajzerica, raskrižja nadomak Zagrebačkog Velesajma koje je postalo opasno za odvijanje prometa radi izgrađenosti okolnog prostora, praznih prostora unutar samog naselja Kajzerica, za koje bi stanovnici željeli da se ti prostori privedu svrsi u kojoj korist imaju svi stanovnici Kajzerice, ponegdje nedefiniranih prometnih tokova na uskim ulicama, čelništvo HDZ Novog Zagreba zapad je u društvenom domu održalo tribinu pod nazivom »Kajzerica nakon lokalnih izbora«.

Na tribini su se mogla čuti razmišljanja i prijedlozi kojima bi život na Kajzerici bio donekle lakši, a očekivanja građana su realna.

Najnovije vijesti

cehi_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

blato_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

dr. Ivan Čelić

Novi dječji vrtić u Nov...

Na aktualnom satu 20. sjednice Gradske skupštine...

euro01f

Naše članice u studijsk...

Novo priznanje našim vrijednim članicama - Antonija...

ogcf01

Konstituiran Odbor HDZ-a ...

Na svojoj konstituirajućoj sjednici, Odbor HDZ-a...

Bozic-2018a

Božićni domjenak HDZ-a ...

Više od 140 naših članica i članova prisustvovalo...