Cvjetnica u Lučkom

Objavljeno: 14. Travanj, 2019.

lucko_f

Danas je naše predsjedništvo zajedno sa saborskim zastupnikom VII. izborne jedinice Ivanom Ćelićem sudjelovalo na svečanoj Svetoj Misi koju je u župnoj crkvi u Lučkom predvodio tamošnji župnik vlč. Dubravko Škrlin Hren.

Župa svetog Ivana Nepomuka prostire se na velikom području: od općine Stupnik u Zagrebačkoj županiji, preko Demerja (GČ Brezovica), no najveći dio ipak je u Gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad (Lučko, Hrvatski Leskovac, Ježdovec).

Predsjednik TO HDZ Lučko Silvestar Smetko zajedno s članovima izvršnog odbora predstavio je probleme s vodoopskrbnom i kanalizacijskom mrežom, kao i problematični pločnik u središnjoj Puškarićevoj ulici. Istaknuo je važnost bolje horizontalne i vertikalne komunikacije, pa je dogovoreno i skoro održavanje tribine.

Na sastanku su nazočili i novoizabrana predsjednica TO HDZ Ježdovec Marija Azinović te vijećnik HDZ-a u VMO Ježdovec Marko Lovrić koji su, također, govorili o komunalnoj problematici, ali i potencijalnoj ekološkoj prijetnji u Ježdovečkim šumama.

Pred nama su izbori za Europski parlament na kojoj očekujemo uvjerljivu pobjedu HDZ-ove liste koju predvodi Karlo Ressler. Na kraju zahvaljujemo onima koji su donirali maslinove grančice povodom Nedjelje Muke Gospodnje, a koje su se dijelile na više lokacija u našoj gradskoj četvrti.

Najnovije vijesti

skola05

Dragi naši prvašići do...

Naš predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr....

knin2019

Organizirani odlazak u Kn...

Poštovani, na inicijativu Udruge hrvatskih branitelja...

hrasce01

75 godina DVD Hrašće

Jedno od najvažnijih i najprepoznatljivijih DVD-a u...

trokut02

Savski gaj: Izgradnja pot...

Danas je na 23. sjednici Gradske skupštine Grada...

glava-odra

Tribina u Odri: Želimo l...

Tribina na temu »Organizacija primarne zaštite u...

euizbori

Među najboljima u Zagreb...

Organizacija HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb -...