Cvjetnica u Lučkom

Objavljeno: 14. Travanj, 2019.

lucko_f

Danas je naše predsjedništvo zajedno sa saborskim zastupnikom VII. izborne jedinice Ivanom Ćelićem sudjelovalo na svečanoj Svetoj Misi koju je u župnoj crkvi u Lučkom predvodio tamošnji župnik vlč. Dubravko Škrlin Hren.

Župa svetog Ivana Nepomuka prostire se na velikom području: od općine Stupnik u Zagrebačkoj županiji, preko Demerja (GČ Brezovica), no najveći dio ipak je u Gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad (Lučko, Hrvatski Leskovac, Ježdovec).

Predsjednik TO HDZ Lučko Silvestar Smetko zajedno s članovima izvršnog odbora predstavio je probleme s vodoopskrbnom i kanalizacijskom mrežom, kao i problematični pločnik u središnjoj Puškarićevoj ulici. Istaknuo je važnost bolje horizontalne i vertikalne komunikacije, pa je dogovoreno i skoro održavanje tribine.

Na sastanku su nazočili i novoizabrana predsjednica TO HDZ Ježdovec Marija Azinović te vijećnik HDZ-a u VMO Ježdovec Marko Lovrić koji su, također, govorili o komunalnoj problematici, ali i potencijalnoj ekološkoj prijetnji u Ježdovečkim šumama.

Pred nama su izbori za Europski parlament na kojoj očekujemo uvjerljivu pobjedu HDZ-ove liste koju predvodi Karlo Ressler. Na kraju zahvaljujemo onima koji su donirali maslinove grančice povodom Nedjelje Muke Gospodnje, a koje su se dijelile na više lokacija u našoj gradskoj četvrti.

Najnovije vijesti

uskrs

Sretan i blagoslovljen Us...

Drage Novozagrepčanke i Novozagrepčani, U...

klara00

Pobjednička atmosfera uz...

I više smo nego zadovoljni jučerašnjom 2. Tribinom...

lucko_f

Cvjetnica u Lučkom

Danas je naše predsjedništvo zajedno sa saborskim...

krsticevic0

Poziv na 2. tribinu u Sv....

Sve članove, simpatizere, kao i zainteresirane...

turopolje_f

U obilasku plavog Turopol...

Danas su predstavnici OGČ HDZ Novi Zagreb - zapad ...

travno

29. rođendan HDZ u Novom...

Snaga zajedništva i pobjednički duh! Večeras je...