Dr. Drago Prgomet na druženju s dijelom novozagrebačkih gospodarstvenika u Sportskom centru Lučko

Objavljeno: 04. Svibanj, 2017.

f_lucko

Gradska četvrt Novi Zagreb zapad broji ukupno nešto više od 200 gospodarstvenika koji su svoj smisao rada našli u bavljenju poslom kojim sami upravljaju. Različiti su problemi gospodarstvenika s kojima se susreću tijekom svog poslovanja, od elementarnih pa do strukturalnih, gdje bez pomoći države nisu mogući značajniji pomaci. Mnogi od tih ljudi koji su nazočili druženju uz kavu danas 4. 5. 2017. U ŠC Lučko željeli su čuti od kandidata HDZ-a za gradonačelnika Grada Zagreba, dr. Drage Prgometa, na koji način on može, a ako bude izabran za gradonačelnika Grada Zagreba, utjecati na promjenu okolnosti poslovanja.

»Krucijalno je povezivanje malog gospodarstva i na taj način snaženje proizvodne i trgovinske osnove, bez tog cilja, a svi vi koji samostalno predstavljate proizvođače, trgovce, marketinške stručnjake nije lako, to želimo promijeniti, a bez povezivanja do većih promjena danas u globalnom svijetu nije moguć prosperitet«, kazao je dr. Prgomet.

Govoreći na sličan način i predsjednik PO HDZ Novog Zagreba zapad, Željko Fiolić rekao je da je jedan od ciljeva HDZ na području Novog Zagreba osnovati udrugu gospodarstvenika koja bi trebala raditi na povezivanju.

Vlasnik ŠC Lučko, Petar Plahutar je napomenuo da je cijelu svoju imovinu založio u ŠC s ciljem da otvori mogućnosti zajednici u bavljenju športom, ali da se može živjeti od uloženog novca. No, danas to nije moguće kazao je Plahutar, to moramo mijenjati. Malo tko od gospodarstvenika može sam, tu očekujemo podršku šire zajednice.

Tijekom druženja uz kavu, uz dr. Prgometa nazočio je najbliži tim koji bi već sutra trebao upravljati gradom. Mnogi članovi HDZ i rukovodstvo PO HDZ Novog Zagreba zapad u opuštenoj atmosferi kakva prevladava u susretima s dr. Prgometom imali su priliku i vremena u komunikaciji dotaći se mnogih tema.

 

Share Button

Najnovije vijesti

feat

Proslava 28. godišnjice ...

Ove godine je Područna organizacija HDZ Novi Zagreb...

bot_f

Godišnja skupština DVD ...

U subotu, 20.1.2018. održana redovna skupština...

WEB_FEAT

Božićna čestitka

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske...

tamb

Božićni domjenak PO HDZ...

U četvrtak, 21. 12.2017. u prostorijama društvenog...

feat_FT

Članovi HDZ Novi Zagreb ...

Živa su sjećanja na dr. Franju Tuđmana i vrijeme u...

HIC_0602_1

40 godina djelovanja NK H...

U subotu, 26.8.2017. godine, predsjednik Područnog...