HDZ Svete Klare u potpori dr.Dragi Prgometu za gradonačelnika Grada Zagreba

Objavljeno: 14. Svibanj, 2017.

f_klara

U centru novozagrebačkog naselja Sveta Klara danas 14.05.2017. organizirano je okupljanje članova i simpatizera HDZ-a, kandidata HDZ-a za Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad, kandidata za Vijeće mjesnog odbora Sveta Klara.

»Preostalo je još sedam dana do održavanja lokalnih izbora, HDZ Novog Zagreba zapad je i ranije bio spreman, a ovo što se danas zbiva ovdje u Svetoj Klari, ovo naše okupljanje je samo kruna našeg rada i potvrde rezultata koje smo postigli u protekle četiri godine. Promijenili smo izgled našeg Novog Zagreba, mnoge ulice su asfaltirane, pitanje vodoopskrbe i odvodnje je bolje no što je to bilo prije četiri godine. Znamo i možemo, mi u HDZ ne posustajemo jer su nam ciljevi poznati, a to je rad za boljitak naših građana«, kazao je Željko Fiolić, predsjednik PO HDZ Novog Zagreba zapad, okupljenima na neformalnom druženju.

Iako zauzet u stalnom obilaženju zagrebačkih četvrti, u jednom trenutku je stigao i dr. Drago Prgomet kojeg je srdačno dočekala predsjednica TO HDZ Sveta Klara, Sanja Volić Radić.

»Došao sam biti s vama, kao što mi je i želja nakon izbora, vi ste moj izbor i moja baza, ali vas sve pozivam da se trudite i radite za dobro naše zajednice. Imate moju potporu i bit ću jedan od vas«, kazao je dr.Prgomet.

Na okupljanju u Sv. Klari, osim članstva i simpatizera HDZ, nazočili su Dubravko Jelić, dopredsjednik PO HDZ Novog Zagreba, Branimir Horaček, tajnik, Dražen Hrkač.

 

Share Button

Najnovije vijesti

bot_f

Godišnja skupština DVD ...

U subotu, 20.1.2018. održana redovna skupština...

WEB_FEAT

Božićna čestitka

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske...

tamb

Božićni domjenak PO HDZ...

U četvrtak, 21. 12.2017. u prostorijama društvenog...

feat_FT

Članovi HDZ Novi Zagreb ...

Živa su sjećanja na dr. Franju Tuđmana i vrijeme u...

HIC_0602_1

40 godina djelovanja NK H...

U subotu, 26.8.2017. godine, predsjednik Područnog...

f_zejlko

Željko Fiolić potpredsj...

Na 2. sjednici Vijeća gradske četvrti Novi...