HDZ Svete Klare u potpori dr.Dragi Prgometu za gradonačelnika Grada Zagreba

Objavljeno: 14. Svibanj, 2017.

f_klara

U centru novozagrebačkog naselja Sveta Klara danas 14.05.2017. organizirano je okupljanje članova i simpatizera HDZ-a, kandidata HDZ-a za Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad, kandidata za Vijeće mjesnog odbora Sveta Klara.

»Preostalo je još sedam dana do održavanja lokalnih izbora, HDZ Novog Zagreba zapad je i ranije bio spreman, a ovo što se danas zbiva ovdje u Svetoj Klari, ovo naše okupljanje je samo kruna našeg rada i potvrde rezultata koje smo postigli u protekle četiri godine. Promijenili smo izgled našeg Novog Zagreba, mnoge ulice su asfaltirane, pitanje vodoopskrbe i odvodnje je bolje no što je to bilo prije četiri godine. Znamo i možemo, mi u HDZ ne posustajemo jer su nam ciljevi poznati, a to je rad za boljitak naših građana«, kazao je Željko Fiolić, predsjednik PO HDZ Novog Zagreba zapad, okupljenima na neformalnom druženju.

Iako zauzet u stalnom obilaženju zagrebačkih četvrti, u jednom trenutku je stigao i dr. Drago Prgomet kojeg je srdačno dočekala predsjednica TO HDZ Sveta Klara, Sanja Volić Radić.

»Došao sam biti s vama, kao što mi je i želja nakon izbora, vi ste moj izbor i moja baza, ali vas sve pozivam da se trudite i radite za dobro naše zajednice. Imate moju potporu i bit ću jedan od vas«, kazao je dr.Prgomet.

Na okupljanju u Sv. Klari, osim članstva i simpatizera HDZ, nazočili su Dubravko Jelić, dopredsjednik PO HDZ Novog Zagreba, Branimir Horaček, tajnik, Dražen Hrkač.

 

Share Button

Najnovije vijesti

povjerenstvo01

Povjerenstvo radi punom p...

Povjerenstvo Područnog odbora HDZ-a Novi Zagreb -...

05

Izabrano novo vodstvo TO ...

U srijedu, 12. rujna održana je izvanredna izborna...

rotor1

REMETINEC: Dvije godine p...

Večeras je u organizaciji Vijeća Gradske četvrti...

Dr. Ćelić dodatno je „pritisnuo“ Bandića i uputio mu zastupničko pitanje: Što je dosad poduzeto na realizaciji ovoga važnoga HDZ-ova projekta?

Zajedno s našim zastupni...

Dr. Ćelić dodatno je „pritisnuo“ Bandića i...

oluja

Dani ponosa i slave

Na današnji, povijesni dan prije 23 godine započela...

rotor

Rekonstrukcija rotora: "I...

Priopćenje Gradskog odbora HDZ-a Grada...