HDZ Svete Klare u potpori dr.Dragi Prgometu za gradonačelnika Grada Zagreba

Objavljeno: 14. Svibanj, 2017.

f_klara

U centru novozagrebačkog naselja Sveta Klara danas 14.05.2017. organizirano je okupljanje članova i simpatizera HDZ-a, kandidata HDZ-a za Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad, kandidata za Vijeće mjesnog odbora Sveta Klara.

»Preostalo je još sedam dana do održavanja lokalnih izbora, HDZ Novog Zagreba zapad je i ranije bio spreman, a ovo što se danas zbiva ovdje u Svetoj Klari, ovo naše okupljanje je samo kruna našeg rada i potvrde rezultata koje smo postigli u protekle četiri godine. Promijenili smo izgled našeg Novog Zagreba, mnoge ulice su asfaltirane, pitanje vodoopskrbe i odvodnje je bolje no što je to bilo prije četiri godine. Znamo i možemo, mi u HDZ ne posustajemo jer su nam ciljevi poznati, a to je rad za boljitak naših građana«, kazao je Željko Fiolić, predsjednik PO HDZ Novog Zagreba zapad, okupljenima na neformalnom druženju.

Iako zauzet u stalnom obilaženju zagrebačkih četvrti, u jednom trenutku je stigao i dr. Drago Prgomet kojeg je srdačno dočekala predsjednica TO HDZ Sveta Klara, Sanja Volić Radić.

»Došao sam biti s vama, kao što mi je i želja nakon izbora, vi ste moj izbor i moja baza, ali vas sve pozivam da se trudite i radite za dobro naše zajednice. Imate moju potporu i bit ću jedan od vas«, kazao je dr.Prgomet.

Na okupljanju u Sv. Klari, osim članstva i simpatizera HDZ, nazočili su Dubravko Jelić, dopredsjednik PO HDZ Novog Zagreba, Branimir Horaček, tajnik, Dražen Hrkač.

 

Share Button

Najnovije vijesti

feat

Proslava 28. godišnjice ...

Ove godine je Područna organizacija HDZ Novi Zagreb...

bot_f

Godišnja skupština DVD ...

U subotu, 20.1.2018. održana redovna skupština...

WEB_FEAT

Božićna čestitka

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske...

tamb

Božićni domjenak PO HDZ...

U četvrtak, 21. 12.2017. u prostorijama društvenog...

feat_FT

Članovi HDZ Novi Zagreb ...

Živa su sjećanja na dr. Franju Tuđmana i vrijeme u...

HIC_0602_1

40 godina djelovanja NK H...

U subotu, 26.8.2017. godine, predsjednik Područnog...