Heroj obrane Vukovara uz pobjednički tim Novog Zagreba – zapad!

Objavljeno: 09. Svibanj, 2021.

hleskovac3

Čast nam je bila ugostiti saborskog zastupnika Antu Deura, jednu od legendi obrane Grada Heroja, na proširenoj sjednici Odbora HDZ Gradske četvrti NZZ i zajedno s njim zapaliti svijeće na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima u Hrvatskom Leskovcu. Da se nikad ne zaboravi!

Zastupnik Deur istaknuo je:  »Sad je bitno iskazati zajedništvo jer samo HDZ može zaustaviti dolazak ekstremnog ljevičara Tomislava Tomaševića i SDP-a na vlast u Zagreb, koji u suradnji s Jelenom Pavičić Vukičević, kako je sama priznala, žele povratak Trga maršala Tita.

 Umjesto razvoja i realizacije kapitalnih projekata uz pomoć EU sredstava i u sinergiji s Vladom RH, nude nam povratak u totalitarnu prošlost iako se moderna Hrvatska temelji na vrijednostima Domovinskog rata. S čvrstim osloncem na baštini dr. Franje Tuđmana, mi smo, za razliku od navedenog trojca, okrenuti budućnosti, rješavanju problema koji muče Zagrepčane i svladavanju izazova 21. stoljeća. Potrebni su nam Jarunski most i Nacionalna dječja bolnica u Blatu, a ne povratak maršala!«

Naš gost je pritom izrazio ponos što našu listu za Vijeće GČ NZZ predvode dvojica njegovih suboraca i prijatelja, ratnih dragovoljaca – 1. Dražen Hrkač i 2. Andrej Rora (HDZ Sv. Klara)!

Lista je uistinu impresivna: na 3. mjestu još je jedan moj prijatelj, zamjenik ravnatelja Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje Ivo Bulaja (HDZ Kajzerica), a na njoj su i nacionalna potpredsjednica HDZ-a Zdravka Bušić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata (SAFU) Tomislav Petric (HDZ Blato), glavna tajnica Središnji državni ured za demografiju i mlade Dijana Matić, član Predsjedništva Udruga Hrvata BiH Prsten dr. Ivan Marčeta (HDZ Lanište)…

G. Deur, dragi Ante, od srca hvala!

Zajedno do nove pobjede za naš kvart i naš voljeni grad!

Najnovije vijesti

zghdz

Nikad zastupljeniji u vod...

Od srca zahvaljujemo stranačkim kolegicama i kolegama...

katarine

Anka Jurišić Kvesić u ...

Novoizabrana predsjednica Zajednica Žena "Katarina...

sv_klara21

SVETA KLARA - predsjednik...

Na Izbornoj skupštini svetoklarskog HDZ-a izabrali...

blato

BLATO - predsjednik Tomis...

Na Izbornoj skupštini TO HDZ Blato za predsjednika je...

hrasce_21

HRAŠĆE - predsjednik Ni...

Čestitamo! HDZ Hrašće na sinoćnjoj je Izbornoj...

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...