Konstituiran Odbor HDZ-a Novi Zagreb – zapad: Znamo što hoćemo i kako ćemo to uspjeti!

Objavljeno: 28. Siječanj, 2019.

ogcf01

Na svojoj konstituirajućoj sjednici, Odbor HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad jednoglasno je kooptirao 4 člana iz 4 temeljna ogranka: Vesna Katura (Kajzerica), Slavko Mamić (Botinec), Ivan Marčeta (Lanište) i Andrej Rora (Sveta Klara)!

Također jednoglasno, za tajnicu Odbora izabrana je Dijana Matić (Hrvatski Leskovac), a za rizničara Slavko Mamić! Oboje su time postali i članovi Predsjedništva Odbora HDZ-a Novi Zagreb – zapad.

No to nipošto nije sve! Kako bi se još više poboljšao angažman naše stranke na terenu i u neposrednom kontaktu s građanima, dugogodišnji predsjednik Mjesnog odbora Blato Davor Tomaško imenovan je koordinatorom HDZ-ovih vijećnika u svim mjesnim odborima na području naše gradske četvrti!

S obzirom na njegovu disfunkcionalnost, raspušten je – također jednoglasno – Temeljni ogranak HDZ-a Čehi te je odmah i imenovano Povjerenstvo u sastavu Dario Salajec, Stjepan Vinovrški i Dean Radočaj – sa zadaćom da konsolidiraju stranačku organizaciju te u statutarnom roku provedu izbore za novo vodstvo TO-a.

Obnovljeni i modernizirani HDZ Novog Zagreba – zapad dobro zna što hoće i kako će ispuniti zadaću koja mu je povjerena od i nacionalnog i gradskog vodstva HDZ-a – da nakon godina nazadovanja u našoj gradskoj četvrti vrati stranku na pobjednički put!

ogc03

ogc02

Najnovije vijesti

cehi_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

blato_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

dr. Ivan Čelić

Novi dječji vrtić u Nov...

Na aktualnom satu 20. sjednice Gradske skupštine...

euro01f

Naše članice u studijsk...

Novo priznanje našim vrijednim članicama - Antonija...

ogcf01

Konstituiran Odbor HDZ-a ...

Na svojoj konstituirajućoj sjednici, Odbor HDZ-a...

Bozic-2018a

Božićni domjenak HDZ-a ...

Više od 140 naših članica i članova prisustvovalo...