KUD Bijelo brdo u Lučkom

Objavljeno: 30. Siječanj, 2016.

feat_kud_bb

Kulturno umjetničko društvo “Bijelo brdo” održalo je u subotu, 30. siječnja 2016., u restoranu Lučko priredbu za uzvanike i nastup svojih članova.

Okupljene je u ime Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb zapad, i kao saborski zastupnik izabran u VII. izbornoj jedinici, pozdravio predsjednik Vijeća gradske četvrti g. Željko Fiolić.

HIC_8518_1

“Vijeća Gradskih četvrti i Grad Zagreb moraju pomagati i  podupirati aktivnosti i programe svih Kulturno umjetničkih društava na području Grada Zagreba jer dragi prijatelji to je naša tradicija, naša povijest i naše zajedništvo. Ponosni smo na Vas dragi prijatelji jer njegujete kulturnu tradiciju Vašeg starog kraja iz kojeg ste morali otići ne svojom krivnjom. Nije bilo lako osnovati po drugi put svoja ognjišta u novom kraju i zato sam istinski ponosan na naše zajedništvo.  

Vi dragi prijatelji, Vaša djeca i Vaša buduća pokoljenja nikada nećete zaboraviti ognjišta Vaših otaca koja ste morali napustiti, a mi poštujemo i cijenimo Vas dragi prijatelji, naše susjede i sugrađane, a svi zajedno se  svojim predanim radom borimo za naše obitelji i svakodnevno doprinosimo boljem životu naših susjeda i sugrađana. To je naše zajedništvo u Gradu Zagrebu i hvala Vam na tome.” – zaključio je Fiolić.

 

Najnovije vijesti

unnamed

Blagoslovljen Božić te ...

Poštovane i drage stranačke kolegice i...

iZBORI-2020

Službeni rezultati izbor...

Na temelju članka 75. stavak 2. Pravilnika o...

iZBORI-2020

Odgođeni Izbori u Zajedn...

Poštovane članice,   Na održanoj...

iZBORI-2020

Neslužbeni rezultati unu...

OBAVIJEST O NESLUŽBENIM REZULTATIMA IZBORA ZA...

izbori01a

Snaga zajedništva: pobje...

Na jučerašnjim unutarstranačkim izborima za...

iZBORI-2020

Kandidati za Odbor OGČ H...

Na temelju članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim...