Naše članice u studijskom posjetu Bruxellesu

Objavljeno: 01. Veljača, 2019.

euro01f

Novo priznanje našim vrijednim članicama – Antonija i Ivana u studijskom posjetu Bruxellesu!

Nakon što im je pripala čast da iz cijele Hrvatske budu izabrane među 25 polaznica programa “Žene u politici” – u kojem na temelju iskustava Kršćansko-demokratske unije (CDU) stječu znanja iz političke komunikacije, protokola i međunarodnih odnosa – Antoniji Planinić (Botinec) i Ivani Milas (Lanište), neumornim članicama Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad, stiglo je novo priznanje!

Zaklada hrvatska državnog zavjeta, predvođena ravnateljem Srećkom Prusinom, odabrala je našu Ivanu i našu Antoniju, između stotina alumnistica Političke akademije ZHDZ-a, za dvodnevni studijski posjet Europskom parlamentu i Uredu voditeljice EPP/HDZ delegacije u Bruxellesu Dubravke Šuice!

Naše su članice tako 29. i 30. siječnja imale priliku iz prve ruke upoznati ne samo rad Europskog parlamenta, njegovih tijela i stranačkih klubova, nego i osobno sve HDZ-ove zastupnice i zastupnike! Velika hvala gospođi Šuici, suorganizatorici posjeta, ali i našoj Ivani Maletić, Željani Zovko i komodoru Ivici Toliću – koji su podjednako srdačno i kolegijalno primili Antoniju i Ivanu!

Osim toga, kako bi doživljaj bio još potpuniji, članice Odbora HDZ-a GČ NZZ aktivno su sudjelovale na 8. konferenciji „Fight & Win – Kako se oduprijeti raku“, plemenitoj inicijativi zbog koje su Europska liga protiv raka (ECL), Hrvatska liga protiv raka (HLPR) i udruga „Nismo same“ nominirale Dubravku Šuicu za najbolju članicu Europskog parlamenta (kategorija Zdravlje) u sklopu nagrade „MEP Awards“!

No ni to nije sve! Budući da je saborski zastupnik i tajnik zagrebačkog HDZ-a dr. Ivan Ćelić stalni izlagatelj na konferencijama “Fight & Win”, bila je to odlična prigoda – i u Bruxellesu! – da se razgovara o postignućima moderniziranog i, nakon godina nazadovanja, osnaženog i jedinstvenog HDZ-a u našoj gradskoj četvrti te daljnjim koracima radi ispunjenja zadaće koju nam je povjerilo i nacionalno i gradsko vodstvo HDZ-a – povratku naše stranke na pobjednički put u Novom Zagrebu – zapad!

Na kraju, draga Ivana i draga Antonija, hvala i vama! Hvala jer svojim predanim angažmanom i odgovornim pristupom na najbolji mogući način predstavljate našu stranačku organizaciju – ovog puta u samom sjedištu Europske unije!

Najnovije vijesti

cehi_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

blato_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

dr. Ivan Čelić

Novi dječji vrtić u Nov...

Na aktualnom satu 20. sjednice Gradske skupštine...

euro01f

Naše članice u studijsk...

Novo priznanje našim vrijednim članicama - Antonija...

ogcf01

Konstituiran Odbor HDZ-a ...

Na svojoj konstituirajućoj sjednici, Odbor HDZ-a...

Bozic-2018a

Božićni domjenak HDZ-a ...

Više od 140 naših članica i članova prisustvovalo...