Novi Odbor HDZ-a naše gradske četvrti: Nikad više žena – nikad više mladih!

Objavljeno: 12. Prosinac, 2018.

f_odbor01

Na Izbornoj skupštini, održanoj u Hrvatskom Leskovcu, izabran je novi Odbor HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad! U njemu nikada dosad u povijesti nije izabrano više žena i više mladih!

U Odbor su, abecednim redom, izabrane sljedeće članice i članovi: Tomislav Belina, Jakov Bešlić Gadžo, Julijan Jurak, Josipa Jurić, Filip Lauš, Tomislava Ledić, Stjepan Maravić, Dijana Matić, Ivana Milas, Marko Periša, Antonija Klarić-Planinić, Maja Rumenjak, Dario Salajec, Nikola Tuškan, Luka Vladimir, Sanja Volić Radić i Dalibor Vučić.

Dovoljno je reći da će u Odboru, u koji sukladno Statutu ulazi i predsjednica područne Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”, biti čak 8 (osam!) dama! A u prijašnjem mandatu bila je samo – jedna!

Ponosni smo na sve pozitivne promjene i demokratske iskorake koje su sa sobom donijeli novi predsjednik Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad Dražen Hrkač te potpredsjednici Davor Ormuž i Nikola Brletić!

Dodajmo da su izbori u Hrvatskom Leskovcu iznjedrili i nove izaslanice/izaslanike koji će nas predstavljati na Izbornoj skupštini Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba. I taj se “sastav” može podičiti povijesnim, rekordnim brojem i žena i mladih!

Najnovije vijesti

cehi_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

blato_f

Novo vodstvo Temeljnog og...

Na izvanrednoj Izbornoj skupštini, za novog...

dr. Ivan Čelić

Novi dječji vrtić u Nov...

Na aktualnom satu 20. sjednice Gradske skupštine...

euro01f

Naše članice u studijsk...

Novo priznanje našim vrijednim članicama - Antonija...

ogcf01

Konstituiran Odbor HDZ-a ...

Na svojoj konstituirajućoj sjednici, Odbor HDZ-a...

Bozic-2018a

Božićni domjenak HDZ-a ...

Više od 140 naših članica i članova prisustvovalo...