Novi Odbor HDZ-a naše gradske četvrti: Nikad više žena – nikad više mladih!

Objavljeno: 12. Prosinac, 2018.

f_odbor01

Na Izbornoj skupštini, održanoj u Hrvatskom Leskovcu, izabran je novi Odbor HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad! U njemu nikada dosad u povijesti nije izabrano više žena i više mladih!

U Odbor su, abecednim redom, izabrane sljedeće članice i članovi: Tomislav Belina, Jakov Bešlić Gadžo, Julijan Jurak, Josipa Jurić, Filip Lauš, Tomislava Ledić, Stjepan Maravić, Dijana Matić, Ivana Milas, Marko Periša, Antonija Klarić-Planinić, Maja Rumenjak, Dario Salajec, Nikola Tuškan, Luka Vladimir, Sanja Volić Radić i Dalibor Vučić.

Dovoljno je reći da će u Odboru, u koji sukladno Statutu ulazi i predsjednica područne Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”, biti čak 8 (osam!) dama! A u prijašnjem mandatu bila je samo – jedna!

Ponosni smo na sve pozitivne promjene i demokratske iskorake koje su sa sobom donijeli novi predsjednik Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad Dražen Hrkač te potpredsjednici Davor Ormuž i Nikola Brletić!

Dodajmo da su izbori u Hrvatskom Leskovcu iznjedrili i nove izaslanice/izaslanike koji će nas predstavljati na Izbornoj skupštini Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba. I taj se “sastav” može podičiti povijesnim, rekordnim brojem i žena i mladih!

Najnovije vijesti

oluja2

25. obljetnica veličanst...

Od srca čestitamo Dan pobjede i domovinske...

zahvala

Povijesni uspjeh u Novom ...

Pobijedili smo, osim u jednom, u svim mjesnim odborima...

precko

Po pobjedu za sigurnu Hrv...

U Prečkom je održan radni sastanak naših kandidata...

laniste

Druženje na Laništu

Još jedno motivacijsko druženje i susret članova...

dd07

Hrvatice i Hrvati od srca...

Izaslanstvo HDZ Novi Zagreb - zapad predvođeno...

hrasce

Idemo po novu pobjedu!

Na sjednici Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb...