Održana 5. sjednica Gradskog odbora

Objavljeno: 01. Travanj, 2021.

gradskio1

Kao ozbiljna stranka nastavljamo s ozbiljnim pripremama za pobjedu na lokalnim izborima 2021! – zajednička je to poruka s 5. sjednice Gradskog odbora HDZ-a na kojoj su analizirane sve dosadašnje aktivnosti u (pred)izbornoj kampanji te najavljene one nove.

Predsjednik ZG HDZ-a dr. med. Mislav Herman istaknuo je u Središnjici HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, iz koje se putem video linka održavaju sjednice GO-a, da nastavljamo još jače i još žešće, posebno s obilascima terena i izravnim kontaktima s našim članovima i simpatizerima: „Odjeci su odlični, naš gradonačelnički kandidat Davor Filipović svakog dana je u jednoj ili dvije gradske četvrti, rejting mu raste. O tome svjedoče i zadnje ankete prema kojima, kao čvrsta brana pred profesionalnim prosvjednicima i sve nervoznijim SDP-om, sigurno ulazi u 2. krug, u kojem će – pobijediti!“.

gradskio

Sveučilišni profesor Davor Filipović zahvalio je svima na dosadašnjem predanom angažmanu i pozvao da zajedničkim snagama nastavimo u istom, pobjedničkom tempu. „Pred nama je i skorašnje predstavljanje Izbornog programa koji Zagrepčanima nudi cjelovita rješenja za probleme što ih već godinama muče. U Zagrebu novca ima i za besplatne vrtiće i za preuzimanje kamata na kreditima za obnovu i za rekonstrukcije tržnica, jedino treba odgovorno i transparentno upravljati gradskim financijama. Kako često znam isticati – Kada je volja velika, problemi su mali!“.

Najnovije vijesti

blato7

Blato: Trenutak istine

»Došao je trenutak istine, razotkrivanja mojih...

uskrs2020

Sretan Uskrs!

Uskrs je najveći kršćanski blagdan, blagdan...

hleskovac11

Pobjednička atmosfera uz...

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i HDZ...

gradskio1

Održana 5. sjednica Grad...

Kao ozbiljna stranka nastavljamo s ozbiljnim...

masline2

Cvjetnica u Novom Zagrebu

Hosana! Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime...

utrine

Mislav Herman i Davor Fil...

Naši Mislav Herman i Davor Filipović sa sugrađanima...