Održana 5. sjednica Gradskog odbora

Objavljeno: 01. Travanj, 2021.

gradskio1

Kao ozbiljna stranka nastavljamo s ozbiljnim pripremama za pobjedu na lokalnim izborima 2021! – zajednička je to poruka s 5. sjednice Gradskog odbora HDZ-a na kojoj su analizirane sve dosadašnje aktivnosti u (pred)izbornoj kampanji te najavljene one nove.

Predsjednik ZG HDZ-a dr. med. Mislav Herman istaknuo je u Središnjici HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, iz koje se putem video linka održavaju sjednice GO-a, da nastavljamo još jače i još žešće, posebno s obilascima terena i izravnim kontaktima s našim članovima i simpatizerima: „Odjeci su odlični, naš gradonačelnički kandidat Davor Filipović svakog dana je u jednoj ili dvije gradske četvrti, rejting mu raste. O tome svjedoče i zadnje ankete prema kojima, kao čvrsta brana pred profesionalnim prosvjednicima i sve nervoznijim SDP-om, sigurno ulazi u 2. krug, u kojem će – pobijediti!“.

gradskio

Sveučilišni profesor Davor Filipović zahvalio je svima na dosadašnjem predanom angažmanu i pozvao da zajedničkim snagama nastavimo u istom, pobjedničkom tempu. „Pred nama je i skorašnje predstavljanje Izbornog programa koji Zagrepčanima nudi cjelovita rješenja za probleme što ih već godinama muče. U Zagrebu novca ima i za besplatne vrtiće i za preuzimanje kamata na kreditima za obnovu i za rekonstrukcije tržnica, jedino treba odgovorno i transparentno upravljati gradskim financijama. Kako često znam isticati – Kada je volja velika, problemi su mali!“.

Najnovije vijesti

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...

ogcklara

Vodstvo nacionalnog i gra...

Snažno i zajedno! Nacionalna potpredsjednica...

dd07

Sretan Dan državnosti!

Hrvatice i Hrvati, drage sugrađanke i sugrađani, svi...

hleskovac3

Heroj obrane Vukovara uz ...

Čast nam je bila ugostiti saborskog zastupnika Antu...

klara

Zdravka Bušić na našoj...

General pobjedničke hrvatske vojske Miljenko...

florijan

Vatru gasi - brata spasi!

Svim vatrogascima od srca čestitamo blagdan svetog...