Pobjednička atmosfera uz Hermana i Filipovića

Objavljeno: 02. Travanj, 2021.

hleskovac11

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i HDZ Zagreb dr. med. Mislav Herman i pobjednički kandidat sveučilišni profesor Davor Filipović uz najbliže suradnike pridružili su nam se na radnom sastanku Odbora OGČ-a HDZ-a Novog Zagreba – zapad u Hrvatskom Leskovcu gdje im je predsjednik našeg OGČ-a Dražen Hrkač poručio: “Novi Zagreb – zapad spreman je za još jednu izbornu pobjedu!”

Dr. med. Herman istaknuo je kako je sada bitnije nego ikad pokazati zajedništvo kojega se svi politički protivnici boje kada je HDZ jedinstven jer tada sigurno pobjeđujemo, a to ćemo nakon pobjede na parlamentarnim izborima pokazati i 16. svibnja i pobjediti na sve 4 razine u Gradu Zagrebu!

Sveučilišni profesor Filipović zahvalio se svima na dosadašnjem angažmanu i potpori te istaknuo kako sada trebamo raditi još jače jer je očito da su se svi politički protivnici prestrašili snage HDZ-a.  Svakodnevno plasiranje “fake newsa” pokazuje da se boje jer vide da idemo s jedinstvenom i jasnom vizijom za Grad Zagreb što Zagrepčanke i Zagrepčani prepoznaju!

Ovom prilikom smo i u spomen na 30. obljetnicu “Krvavog Uskrsa” i pogiblji prvog hrvatskog redarstvenika paljenjem svijeća na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima u Hrvatskom Leskovcu odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima koji su svoje živote položili za slobodnu nam Republiku Hrvatsku!

Najnovije vijesti

blato7

Blato: Trenutak istine

»Došao je trenutak istine, razotkrivanja mojih...

uskrs2020

Sretan Uskrs!

Uskrs je najveći kršćanski blagdan, blagdan...

hleskovac11

Pobjednička atmosfera uz...

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i HDZ...

gradskio1

Održana 5. sjednica Grad...

Kao ozbiljna stranka nastavljamo s ozbiljnim...

masline2

Cvjetnica u Novom Zagrebu

Hosana! Blagoslovljen Onaj koji dolazi u ime...

utrine

Mislav Herman i Davor Fil...

Naši Mislav Herman i Davor Filipović sa sugrađanima...