Pobjednička atmosfera uz Hermana i Filipovića

Objavljeno: 02. Travanj, 2021.

hleskovac11

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i HDZ Zagreb dr. med. Mislav Herman i pobjednički kandidat sveučilišni profesor Davor Filipović uz najbliže suradnike pridružili su nam se na radnom sastanku Odbora OGČ-a HDZ-a Novog Zagreba – zapad u Hrvatskom Leskovcu gdje im je predsjednik našeg OGČ-a Dražen Hrkač poručio: “Novi Zagreb – zapad spreman je za još jednu izbornu pobjedu!”

Dr. med. Herman istaknuo je kako je sada bitnije nego ikad pokazati zajedništvo kojega se svi politički protivnici boje kada je HDZ jedinstven jer tada sigurno pobjeđujemo, a to ćemo nakon pobjede na parlamentarnim izborima pokazati i 16. svibnja i pobjediti na sve 4 razine u Gradu Zagrebu!

Sveučilišni profesor Filipović zahvalio se svima na dosadašnjem angažmanu i potpori te istaknuo kako sada trebamo raditi još jače jer je očito da su se svi politički protivnici prestrašili snage HDZ-a.  Svakodnevno plasiranje “fake newsa” pokazuje da se boje jer vide da idemo s jedinstvenom i jasnom vizijom za Grad Zagreb što Zagrepčanke i Zagrepčani prepoznaju!

Ovom prilikom smo i u spomen na 30. obljetnicu “Krvavog Uskrsa” i pogiblji prvog hrvatskog redarstvenika paljenjem svijeća na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima u Hrvatskom Leskovcu odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima koji su svoje živote položili za slobodnu nam Republiku Hrvatsku!

Najnovije vijesti

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...

ogcklara

Vodstvo nacionalnog i gra...

Snažno i zajedno! Nacionalna potpredsjednica...

dd07

Sretan Dan državnosti!

Hrvatice i Hrvati, drage sugrađanke i sugrađani, svi...

hleskovac3

Heroj obrane Vukovara uz ...

Čast nam je bila ugostiti saborskog zastupnika Antu...

klara

Zdravka Bušić na našoj...

General pobjedničke hrvatske vojske Miljenko...

florijan

Vatru gasi - brata spasi!

Svim vatrogascima od srca čestitamo blagdan svetog...