Promidžbeni dan HDZ –a u Novom Zagrebu zapad

Objavljeno: 14. Svibanj, 2017.

f_135

Više od očekivanja, temeljni ogranci HDZ-a Novog Zagreba zapad upriličili su, danas 13.5.2017., na svojim područjima veći broj okupljanja članova i simpatizera.

Svi pod geslom „Briga za ljude, briga za Zagreb“ – dr. Drago Prgomet, novozagrebački hadezeovci dijelili su letke, razgovarali sa sugrađanima, odgovarali na razna pitanja. Dan promidžbe, onakav kakav treba biti. „Nije to samo briga za grad, briga je to za sve naše građane“, kazao je dr. Prgomet.

Osim dr. Prgometa, nazočili su okupljanjima dr.Ivan Čelić, saborski zastupnik HDZ.,predsjednik PO HDZ Novog Zagreba zapad, Željko Fiolić, Dubravko Jelić, Branimir Horaček, Dražen Hrkač te mnogi predsjednici TO HDZ, kao i kandidati na listama za Vijeća mjesnih odbora i Vijeće Gradske četvrti Novi Zagreb zapad.

Događaji u Sigetu, te obilazak naselja Trnsko, Blato, ali i događanja u Hrvatskom Leskovcu, Kajzerici, Laništu pokazali su snagu HDZ kad je jedna politika i jedan interes u fokusu, a to je stabilnost i gospodarski razvoj.

„Današnja okupljanja kandidata HDZ i članstva su pokazala da HDZ Novog Zagreba zapad ima jedan i jedinstven cilj. Dr. Prgomet je kandidat svih članova HDZ u Gradu Zagrebu i naša podrška i aktivnost vode prema pobjedi dr. Prgometa na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu“, kazao je Željko Fiolić, predsjednik PO HDZ Novog Zagreba zapad.“

Share Button

Najnovije vijesti

HIC_0602_1

40 godina djelovanja NK H...

U subotu, 26.8.2017. godine, predsjednik Područnog...

f_zejlko

Željko Fiolić potpredsj...

Na 2. sjednici Vijeća gradske četvrti Novi...

f_klara

HDZ Svete Klare u potpori...

U centru novozagrebačkog naselja Sveta Klara danas...

f_p

15 godina KUD-a "Preslica...

U subotu, 13. svibnja 2017., folklornim koncertom...

f_135

Promidžbeni dan HDZ –a...

Više od očekivanja, temeljni ogranci HDZ-a Novog...

f_lucko

Dr. Drago Prgomet na dru...

Gradska četvrt Novi Zagreb zapad broji ukupno nešto...