Sanacija platoa u Brajkovićevom prilazu

Objavljeno: 08. Rujan, 2016.

plato

Izvor: www.zagreb.hr

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je otvorio radove na sanaciji platoa u Brajkovićevom prilazu.

Plato je izgrađen prije 43 godine i u njega se nikada ništa nije uložilo. Sretan sam što smo prikupili sredstva za njegovu sanaciju, rekao je gradonačelnik Bandić.

Prema riječima pomoćnika pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Damira Đerzića, obavit će se radovi skidanja svih slojeva do konstrukcije te postavljanja nove hidroizolacije, betona u padu i završnog sloja u lijevanome asfaltu. Također, postavit će se  nova javna rasvjeta i urbana oprema, a u postojeće žardinjere će se zasaditi bilje. Na isti način kao i plato, uklanjanjem postojeće obloge i postavljanjem protuklizne keramike će se sanirati prilazna stubišta.

Zahvalivši svima koji su pridonijeli da radovi na obnovi platoa započnu, predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad Dražen Hrkač je istaknuo kako je riječ o velikome događaju za sve stanovnike njihova naselja, a na kojega su dugo čekali.

Projektom je obuhvaćena površina od 6 000 m², vrijednost radova je oko 8 milijuna kuna, a predviđeni rok za završetak radova je 8 mjeseci.

Share Button

Najnovije vijesti

povjerenstvo01

Povjerenstvo radi punom p...

Povjerenstvo Područnog odbora HDZ-a Novi Zagreb -...

05

Izabrano novo vodstvo TO ...

U srijedu, 12. rujna održana je izvanredna izborna...

rotor1

REMETINEC: Dvije godine p...

Večeras je u organizaciji Vijeća Gradske četvrti...

Dr. Ćelić dodatno je „pritisnuo“ Bandića i uputio mu zastupničko pitanje: Što je dosad poduzeto na realizaciji ovoga važnoga HDZ-ova projekta?

Zajedno s našim zastupni...

Dr. Ćelić dodatno je „pritisnuo“ Bandića i...

oluja

Dani ponosa i slave

Na današnji, povijesni dan prije 23 godine započela...

rotor

Rekonstrukcija rotora: "I...

Priopćenje Gradskog odbora HDZ-a Grada...