Temeljni ogranak Botinec

Predsjednik Temeljnog ogranka: Slavko Mamić
Članovi Izvršnog odbora: Slavko Mamić, Monika Dorotić, Antonija Planinić, Ivan Čeh, Nikica Leko, Krešo Tkalec

Izborna skupština temeljnog ogranka Botinec održana je 30. lipnja 2014.

Najnovije vijesti

sredskup07

Veličanstven središnji pr...

Prepuna dvorana poruka je snage i zajedništva HDZ-a uoči izbora za Europski parlament! Nazočnost kancelarke Angele Merkel i spitzenkandidata Manfreda Webera naše su opredjeljenje ka jedinstvenoj Europi u kojoj Hrvatska igra važnu ulogu!

letak_front

HDZ - lista br. 9

Izbori za EU parlament 2019.

sred_skup

Središnji predizborni skup

Čast nam je pozvati Vas na središnji predizborni skup za izbore za Europski parlament koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2019. u 18:30 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Tom prigodom predstavit ćemo program “Hrvatska za generacije” te kandidatkinje i kandidate na našoj listi. Posebno nam je zadovoljstvo što će skupu nazočiti njemačka […]

zaprudje

Sjajan predizborni dan u ...

Ni kiša nije mogla pokvariti ovaj predivni dan u kojem smo kandidatima Plave skupine HDZ-a ponosno pokazali dva kapitalna projekta koja se EU sredstvima realiziraju u našoj gradskoj četvrti – Rotor i Nacionalna dječja bolnica! Za kraj dana, veliko iznenađenje: na središnjem skupu nenajavljeno nam se pridružio predsjednik naše Vlade i naše stranke Andrej Plenković!

najava

Predstavljanje kandidata ...

Pozivamo članice i članove, kao i sve zainteresirane, na središnje predstavljanje kandidata za Europski parlament za područje Novog Zagreba. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2019. u 19:30 sati na adresi Trg Ivana Meštrovića 1G, Zapruđe. Nazočit će sljedeći kandidati: Dubravka Šuica, Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević. […]

monfortan

Proslava Sv. Ljudevita Mo...

Danas je Družba Marijinih misionara (monfortanaca) koja ima samostan u Blatu svečano proslavila blagdan svog utemeljitelja sv. Ljudevita Monfortskog. Na Misnom slavlju koje je predvodio o. Zrinko Nikolić, našim članicama i članovima pridružio se i tajnik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba dr. Ivan Ćelić.