Temeljni ogranci

Temeljni ogranak Predsjednik
Blato Tomislav Jajetić
Botinec Slavko Mamić
Čehi Dario Salajec
Hrašće Nikola Brletić
Hrvatski Leskovac Dijana Matić
Ježdovec v.d. Marija Azinović
Kajzerica v.d. Mirjana Hudoletnjak
Lanište Jakov Bešlić Gadžo
Lučko Silvestar Smetko
Mala Mlaka v.d. Stjepan Maravić
Odra Marko Periša
Remetinec Alan Perović
Savski Gaj Luka Vladimir
Siget Julijan Jurak
Sveta Klara Davor Ormuž
Trnsko Kruno Gašparić

Najnovije vijesti

letak_front

HDZ - lista br. 9

Izbori za EU parlament 2019.

sred_skup

Središnji predizborni skup

Čast nam je pozvati Vas na središnji predizborni skup za izbore za Europski parlament koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2019. u 18:30 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Tom prigodom predstavit ćemo program “Hrvatska za generacije” te kandidatkinje i kandidate na našoj listi. Posebno nam je zadovoljstvo što će skupu nazočiti njemačka […]

zaprudje

Sjajan predizborni dan u ...

Ni kiša nije mogla pokvariti ovaj predivni dan u kojem smo kandidatima Plave skupine HDZ-a ponosno pokazali dva kapitalna projekta koja se EU sredstvima realiziraju u našoj gradskoj četvrti – Rotor i Nacionalna dječja bolnica! Za kraj dana, veliko iznenađenje: na središnjem skupu nenajavljeno nam se pridružio predsjednik naše Vlade i naše stranke Andrej Plenković!

najava

Predstavljanje kandidata ...

Pozivamo članice i članove, kao i sve zainteresirane, na središnje predstavljanje kandidata za Europski parlament za područje Novog Zagreba. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2019. u 19:30 sati na adresi Trg Ivana Meštrovića 1G, Zapruđe. Nazočit će sljedeći kandidati: Dubravka Šuica, Tomislav Sokol, Željana Zovko, Goran Pauk, Nikolina Brnjac i Domagoj Maroević. […]

monfortan

Proslava Sv. Ljudevita Mo...

Danas je Družba Marijinih misionara (monfortanaca) koja ima samostan u Blatu svečano proslavila blagdan svog utemeljitelja sv. Ljudevita Monfortskog. Na Misnom slavlju koje je predvodio o. Zrinko Nikolić, našim članicama i članovima pridružio se i tajnik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba dr. Ivan Ćelić.  

odra01

Jurjevo u Odri

Već se stoljećima u Turopolju svečano slavi blagdan sv. Jurja Mučenika, a župa Odra čiji je on zaštitnik se prvi put spominje 1334. godine. Danas nam se na proslavi pridružio i tajnik zagrebačkog HDZ-a Ivan Ćelić.