Vatru gasi – brata spasi!

Objavljeno: 04. Svibanj, 2021.

florijan

Svim vatrogascima od srca čestitamo blagdan svetog Florijana, njihovog nebeskog zaštitnika!

Naš pobjednički kandidat Davor Filipović, predsjednik HDZ Zagreb i nositelj naše liste za Gradska skupštinu Grada Zagreba Mislav Herman te kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika prof. dr. sc. Mirjana Kujundžić Tiljak posjetili su DVD Hrašće, jedno je od najpoznatijih dobrovoljnih vatrogasnih društava u cijelom Zagrebu, koje broji više od 400 članova, od čega 120 aktivnih operativaca spremnih za intervenciju u svako doba dana i noći. Mnogi od njih, ako ne i većina, članovi su upravo HDZ-a Hrašće.

Naš tim je posjetio i susjednu Odru koja je također ponosna na svoj DVD Odra (osnovano još 1898.). A taj mjesni odbor u GČ Novi Zagreb – zapad ponosan je i na amandmane kojima su HDZ Odra, naš OGČ i zagrebački HDZ pokrenuli dva ključna projekta za njegove stanovnike – sportsku dvoranu i ambulantu!

Sad je bitno te projekte dovršiti, što ćemo i učiniti u sinergiji s Vladom RH! – uglas su poručili naši vodeći kandidati.

Još jednom zahvaljujemo našim vatrogascima, našim herojima koji su, osim što svakog dana gase požara i spašavaju ljudske živote, stali na prvu crtu obrane od korona virusa i sanirali štetu nastalu nakon razornog potresa koji je pogodio naš grad, a potom i Banovinu.

Najnovije vijesti

sv_klara21

SVETA KLARA - predsjednik...

Na Izbornoj skupštini svetoklarskog HDZ-a izabrali...

blato

BLATO - predsjednik Tomis...

Na Izbornoj skupštini TO HDZ Blato za predsjednika je...

hrasce_21

HRAŠĆE - predsjednik Ni...

Čestitamo! HDZ Hrašće na sinoćnjoj je Izbornoj...

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...

ogcklara

Vodstvo nacionalnog i gra...

Snažno i zajedno! Nacionalna potpredsjednica...

dd07

Sretan Dan državnosti!

Hrvatice i Hrvati, drage sugrađanke i sugrađani, svi...