Video nadzor u vrtićima i školama

Objavljeno: 18. Siječanj, 2016.

feat_kamere

U ponedjeljak, 18. siječnja 2016., na inicijativu Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb zapad i predsjednika Vijeća g. Željka Fiolića, održan je sastanak svih zainteresiranih u vezi prijedloga pokretanja projekta centraliziranog video nadzora u objektima osnovnih škola i dječjih vrtića na području Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad.

Temeljem obavljenih razgovora sa dijelom ravnatelja osnovnih škola i dječjih vrtića na području Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad kao i sa načelnikom VI. Policijske postaje Novi Zagreb te postavljenih pitanja u raspravama na sjednicama Vijeća Gradske četvrti i dosadašnje implementacije video nadzora u nekim osnovnim školama i dječjim vrtićima kroz Plan MKA iskristalizirala se ideja o projektu sustavnog uvođenja video nadzora u sve objekte osnovnih škola i dječjih vrtića na području Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad te mogućnost umrežavanja i video nadzora u objektu VI. Policijske postaje Novi Zagreb.

Da bi mogli pristupiti razradi te ideje neophodno je održati sastanak svih zainteresiranih te definirati daljnje korake u cilju realizacije projekta kroz plan malih komunalnih akcija.

https://youtu.be/YBFKSqtu1Cc

Najnovije vijesti

unnamed

Blagoslovljen Božić te ...

Poštovane i drage stranačke kolegice i...

iZBORI-2020

Službeni rezultati izbor...

Na temelju članka 75. stavak 2. Pravilnika o...

iZBORI-2020

Odgođeni Izbori u Zajedn...

Poštovane članice,   Na održanoj...

iZBORI-2020

Neslužbeni rezultati unu...

OBAVIJEST O NESLUŽBENIM REZULTATIMA IZBORA ZA...

izbori01a

Snaga zajedništva: pobje...

Na jučerašnjim unutarstranačkim izborima za...

iZBORI-2020

Kandidati za Odbor OGČ H...

Na temelju članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim...