Vodstvo nacionalnog i gradskog HDZ-a s našim OGČ-om

Objavljeno: 16. Rujan, 2021.

ogcklara

Snažno i zajedno!

Nacionalna potpredsjednica Hrvatske demokratske zajednice Zdravka Bušić, predsjednik HDZ Zagreb dr. sc. Mislav Herman, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-HSLS u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Mario Župan, potpredsjednik zagrebačkog HDZ-a i prvi čovjek našega susjednog i partnerskog HDZ Novi Zagreb – Istok Frane Barbarić… svi su oni svojim dolaskom uveličali koordinacijski sastanak (u proširenom sastavu) Odbora HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad, održan u Svetoj Klari, te iskazali snažnu potporu radu našeg OGČ-a koji predvode predsjednik Dražen Hrkač (HDZ Blato) i potpredsjednici Marko Periša (HDZ Odra) i Sanja Volić Radić (HDZ Sv. Klara).

Visoki gosti redom su nam čestitali na izbornim uspjesima, zahvaljujući kojima HDZ na području naše gradske četvrti ima predsjednike u čak 4 mjesna odbora – dvostruko više nego u prošlom mandatu! Vrijedi ih navesti: Čehi, Mala Mlaka, Blato i Sveta Klara.

Također, pohvalili su sinergiju mladosti i iskustva u našem OGČ-u i odličnu suradnju koju njegujemo i s gradskim i s nacionalnim HDZ-om – na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem.

Podjednako tako, članovi OGČ-a Novi Zagreb – zapad nisu štedjeli riječi pohvale o vodstvu zagrebačkog HDZ-a, o njegovoj otvorenosti, suradnji s terenom i spremnosti na zajedničke akcije, kao i o sve prepoznatljivijem angažmanu HDZ-ovih zastupnika – koji su ne samo najaktivnija, nego nerijetko i jedina oporba u Gradskoj skupštini!

Snaga zajedništva, uspješna višerazinska suradnja i iskreno partnerstvo!

Najnovije vijesti

zghdz

Nikad zastupljeniji u vod...

Od srca zahvaljujemo stranačkim kolegicama i kolegama...

katarine

Anka Jurišić Kvesić u ...

Novoizabrana predsjednica Zajednica Žena "Katarina...

sv_klara21

SVETA KLARA - predsjednik...

Na Izbornoj skupštini svetoklarskog HDZ-a izabrali...

blato

BLATO - predsjednik Tomis...

Na Izbornoj skupštini TO HDZ Blato za predsjednika je...

hrasce_21

HRAŠĆE - predsjednik Ni...

Čestitamo! HDZ Hrašće na sinoćnjoj je Izbornoj...

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...