Zdravka Bušić na našoj listi! Podržao nas pobjednički general Filipović!

Objavljeno: 06. Svibanj, 2021.

klara

General pobjedničke hrvatske vojske Miljenko Filipović, predsjednik Zajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak”, posjetio nas je u Svetoj Klari kako bi podržao naše liste za VGČ i vijeća mjesnih odbora.

„Malo gdje #HDZ ima toliko zastupljenih hrvatskih branitelja. Svaka čast! Posebno me raduje to što i 1. i 2. mjesto na našoj listi za VGČ drže dvojica dragovoljaca Domovinskog rata, moji suborci i prijatelji Dražen Hrkač i Andrej Rora! I s ovog mjesta ću ponoviti: nijedna Vlada RH još od dr. Franje Tuđmana nije toliko učinila za hrvatske branitelje kao ova naša, HDZ-ova, predvođena Andrejem Plenkovićem!”

Pukovnik Jerko Filipović, prvi čovjek ZBGŠ-a Zagreba, istaknuo je da je ponosan kada vidi koliko su hrvatski branitelji uvaženi u HDZ Sv. Klara i čitavom Novom Zagrebu – zapad.

S nama je bila i gđa. Zdravka Bušić, nacionalna potpredsjednica HDZ-a i predsjednica Odbora za Hrvate izvan Hrvatske u Saboru RH, inače članica HDZ Kajzerica, koja nam je ukazala iznimnu čast – kandidatkinja je na našoj listi za Vijeće Gradske četvrti NZZ.

„Kao što smo u srpnju trijumfirali na parlamentarnim izborima 2020, tako ćemo i sada znanjem, kvalitetnim projektima u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, odlučnošću i snagom zajedništva pobijediti i preuzeti odgovornost za upravljanje našim voljenim gradom na čelu s budućim gradonačelnikom Davorom Filipovićem!“

Najnovije vijesti

sv_klara21

SVETA KLARA - predsjednik...

Na Izbornoj skupštini svetoklarskog HDZ-a izabrali...

blato

BLATO - predsjednik Tomis...

Na Izbornoj skupštini TO HDZ Blato za predsjednika je...

hrasce_21

HRAŠĆE - predsjednik Ni...

Čestitamo! HDZ Hrašće na sinoćnjoj je Izbornoj...

IZBORI-2021

Izbor predsjednika i potp...

Detalji o unutarstrančkim izborima...

ogcklara

Vodstvo nacionalnog i gra...

Snažno i zajedno! Nacionalna potpredsjednica...

dd07

Sretan Dan državnosti!

Hrvatice i Hrvati, drage sugrađanke i sugrađani, svi...